Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Vina generală

...
O manipulare clasică utilizată de cei necinstiți atunci când sunt prinși. Tehnica e simplă. Pentru ca ei pungașii să nu răspundă nominal pentru ce au făcut aruncă vina pe noi toți. Și gata manipularea: pungași si păgubași toți sunt vinovați în egală masură așa că nici nu mai are sens să vorbim despre vina unui X sau Y.

Iată un exemplu.
"Consangvinizarile au adus problemele rasei...Nu X sau Y" 
zice unul.

Si consagvinizările cine le-a facut? S-au facut singure aceste consangvinizări? Le-a facut Dumnezeu și sunt un fapt de care nimeni nu se face vinovat? Cine a înmulțit frate cu soră, mamă cu fiu, tată cu fiică ... ? Cine a luat apoi produșii respectivi cu boli genetice fixate prin consangvinizare, i-a adus în România și beneficiind de funcții și relații le-a făcut reclamă și le-a impus pentru a fi înmulțite si răs-înmulțite în continuare între ele ducând consangvinizarea pe înalte culmi ... distrugând iată o rasă? Cine a dresat mortăciunile astea luând bani de la noi și făcându-se că habar n-are că sunt mortăciuni cu toate că vuia netul despre asta? Stiau că ne dresează câini care adesea mureau înainte de a termina ei dresura dar banul era ochiul dracului pentru ei. Cine le-a arbitrat și le-a facut campioane pe relații sau bani? Cine a organizat pe bani examene și expoziții asta evident pentru aburirea noastră care dădeam banul? Cine ne-a injuriat, denigrat pe noi și familiile noastre, pe noi care vorbeam despre mortăciuni pe post de dobermani asta ca să le vină în ajutor șmenarilor? Cine într-un cuvânt a facut tot posibilul ca pentru bani să ascundă zeci de ani mizeria sub covor? Cine a profitat și trăit pe spinarea noastră din minciuna cu mortăciuni pe post de dobermani?

Stim cu toții care ne ocupam de dobermanistică numele șmenarilor vinovați de dezastrul rasei doberman. Eu spun public aceste nume de ani de zile din convingerea că doar așa se poate face curățenie. Autorul citatului dat de mine în schimb este un insider al sistemului care trăiește din minciuna cu mortăciuni pe post de dobermani de aia nu-i convine să se vorbească la concret pentru că "X" sau "Y" ar putea fi chiar el.