Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

miercuri, 16 martie 2016

Mizerie umană

...
Vă dați seama câtă nesimțire, cât cinism și dispreț față de animalul numit în cazul asta doberman poate conține îndemnul: "fiți ca mine schimbători" adresat colegilor înmulțitori de dobermani acum când e clar că ei împreună au distrus pentru bani rasa?
Mai clar indemnul spune: "schimbați rasa ca mine pentru că ea nu ne mai poate aduce profit. Am distrus-o în mod sistematic înmulțind aiurea pentru potol, poșircă, sex și refuzând să ținem cont de realitate și avertismente. Știm bine asta dar banul era singurul nostru scop. Acum însă a venit momentul să părăsim ca șobolanii corabia pe care noi am scufundat-o. Ce să mai cautam noi acolo? Rasele canine a fost inventate doar pentru ca noi să ne batem joc de ele și să le exploatăm până la dispariție. Sa le ia dracu' de rase, pentru noi important este să fim în ring cu câinii și să luam trofeele cu care să luam apoi ochii și banii proștilor. Fiți relaxați și nu vă uitați în gura frustraților care se lupta de ani de zile să vă atragă atenția că distrugem o rasa. Vai ce prosti pot fi. Ce noi nu știm că asta facem? Banul însă n-are miros ..."

Mi-e o scârba infinită de astfel de indivizi.