Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

miercuri, 21 octombrie 2015

"tara de kkt precum Romania"

zice aia din Târgu Neamț cu limbaj de curvă pe pagina leorbăului falsificator care se dă mare patriot dar găzduiește descreierate care-și bat joc de patria noastră. Văd că și simona din Brăila e de acord ca "România e țară de kkt". 
Cum își permit ei să lezeze imaginea României în ochii tinerei generații?
Să mă mai mir cum îndrăznesc șmenarii ăștia să mă denigreze pe mine și familia mea? Nu mă mai mir pentru că iată șmenarii ăștia de doi bani își denigrează până și țara ai cărei cetățeni sunt spunând că mor de scârbă că trăiesc într-o țară de kkt ca România.
De ce dracu' nu se duc ăștia unde văd cu ochii?
Nu-i nicio pagubă că pleacă niște indivizi si individe care n-au produs altceva în viața lor decât un munte de căcat. E mai corect așa iar noi ceilalți care construim și producem ceva în România pentru ca ei să poată trăi din ce producem noi vom mai scoate niște bani din portofel ca să plătim vidanja care să strângă căcatul lăsat de ei în urmă. 
Auzi tu, România e țară de kkt.
Și cine spune asta?
Niște nimeni care nu construiesc și nu produc nimic pentru țară în schimb trăiesc din escrocarea naivilor cu ghioarle bolnave genetic pe care le fac campioane în expoziții aranjate și cu trofee cumpărate. Escrocherie pentru care și-au făcut legi culmea, că-i hobby și că nu trebuie sa plătească taxe si impozite.
Nu le-ar fi rușine să vorbească așa despre țara noastră unor nimeni inutili ca ei, unor golani care trăiesc din șmen.
În România ei sunt de căcat.