Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

marți, 1 septembrie 2015

Dobermann Club România o adevarată golanie

Ca să fie clar pentru toată lumea ce am eu împotriva celor din Dobermann Club Romania.
Acum ani de zile în urmă eu și soția am fost trași pe sfoară cu un doberman vândut nouă ca doberman de expoziție dar bolnav genetic de DCM, adică de boala pe care csaba andrei majoros o bagatelizează. A murit de DCM la nici trei ani dar nu înainte de a fi lucrați în expo DCR oct. 2006 de csaba andrei majoros și colegii lui din conducerea clubului. La toate astea am protestat în mod civilizat.

Urmarea protestului nostru?
"Domnii și doamnele" din conducerea DCR lasă domnia jos și devin mârlani agresivi care împreună cu alți zeloși membri sau aspiranți la calitatea de membru DCR se năpustesc public pe noi și pe fiul nostru făcându-ne cum le vine lor la gura: "pensionari blocatari fara bani de țelina, mamaie cu țâțele până în brâu, boșorogi lipsiți de organele aferente futerii, imbecili, nesimtiti, obraznici, idioti cu IQ sub 50, mizerii umane, demenți, ... pe care ei sunt gata să le dea capete în gură, să le ia gâtul, să le rupă falca sau un membru, că știu ei unde stăm și vin peste noi, ... că fiul nostru spun public că știu ei că este homosexual și labagiu care a rămas asistent la Calculatoare doar pentru că mă-sa a prestat pe sub catedrele profesorilor, ...
Toate aceste mizerii au fost încurajate de conducerea forumului animale.ro sub bagheta lui csaba andrei majoros. Încurajate pentru că și cei de acolo au aceleași interese bănești.

Ce treabă au toate aceste mizerii debitate cu problemele grave ale rasei rasei doberman de care vorbeam noi?
Ce treabă au toate aceste mizerii cu aranjarea de expoziții in care sa câștige doar ei?
Niciuna în mintea unor oameni normali.
Credeți că președintele de club e un om normal dacă orchestrează cu ajutorul unor derbedei distrugerea imaginii publice a celor inșelați de ei? Credeti că sorin spaller cel care era atunci responsabil chinotehnic în cadrul clubului e normal dacă sare ca ars și ne amenință cu capete în gură când ne va prinde prin expoziții?
Ăsta-i kkt-ul de club  condus de niște golani care escrochează iubitorii de doberman cu câini bolnavi genetic făcuți campioni în expoziții aranjate sau cu trofee cumpărate și care derbedei din păcate hotărăsc soarta rasei doberman pentru noi toți românii iubitori ai acestei rase.