Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 31 august 2015

O națiune de gelali

Studiind lumea dobermanistică românească timp de zece ani am găsit acolo o adevarata faună.
O faună alcătuită din indivizi si individe care se împăunează cu fleacul numit de ei creșterea de căini.
Că în lumea asta întâlnim gelali sau tiberi nu-i nicio surpriză.
Ei sunt de fapt niște rebuturi în orice altă profesie așa că și-au găsit refugiu în meseria de porcar, pardon de câinar. Au găsit și ei ceva ca să nu moară de foame pentru că au observat că există suficienți indivizi mai naivi ca ei care să apeleze la serviciile lor.
Că lumea dobermanistică românească este populată de gelali si tiberi nu-i deci nicio problemă, e normal, dar ... întâlnim aici și absolvenți de facultăți cu cel mai înalt grad de profesionalism cum sunt adrian bucur sau andrei tenu, absolvenți de automatizări, informatică, robotică care se luptă pentru ciolan alături de nimicurile gelal-iene sau tiberiu-ene. Se luptă să-și demonstreze superioritatea câștigată prin studii înalte față de gelal și tiberiu și asta prin mârlănie groasă, șmecherie prostească, agresivitate de țoapa de mahala pentru care pumnul e singura virtute. De ce așa? Pentru ca altceva n-au reușit să deprindă în ciuda diplomelor luate. Pentru că altceva nu pot face.
Să nu uit aici nici pe dirijorul lor, cel cu bani, "mare patron de televiziune" de provincie, "președintele răul cel mai mic", "nesimțitul obraznic și șovin" csaba andrei majoros care de câte ori deschide gura din două cuvinte spuse debitează trei naivitati. Cum dracu' a ajuns îngrămăditul ăsta de bâtă-n baltă patron? Asta însă e altă problemă. 
Dacă ținem cont că derbedeii ăștia au și naivi suficient de mulți care să-i plătească atunci realizăm că "idiocracy" nu va veni pe capul nostru peste 500 de ani ca în filmul cu același nume ci este în plină desfășurare azi, sub ochii noștri.
Repede vom deveni o națiune alcătuită majoritar din gelali (gelal este unitatea de măsură a idioțeniei cu subdiviziunile ei numite mirele: un gelal = 10 mirele).
Vom deveni astfel curând o națiune de gelali unde brindușele vor scoate doctori docenți pe bandă rulantă din seminarul lor privind ținerea de sfoară a câinilor, elevii vor învăța la școală nu limba română ci păsăreasca vorbită de ingrid vinătoru și la ora de religie cristina eugenia oprescu și tiberiu popescu îi vor învăța cum să rostească rugaciunea "Jet in pizda mă-tii de labă tristă".
Ajunge!
Gata!
Mă opresc aici că m-a luat greața.