Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

miercuri, 19 august 2015

Suntem în democrație


Întrebare: "De ce absolut toate examenele de selectie organizate in Romania s-au desfasurat pe terenul dvs de dresaj, cu atentatorul care este si dresor la scoala dvs? Nu credeti ca toti cainii dvs care au dat examen acolo au fost in avantaj nedrept fata de ai nostri?"

Răspuns: pentru că așa au decis majoritatea membrilor DCR care nu s-au opus, ba mai mult decât atât, s-au năpustit an de an cu câinii în ograda lui șefu'.


E democrație în Romania și în democrație majoritatea dictează.
Majoritatea a hotărât că-i bine să-i dea lu șefu' avantajul terenului propriu. Pe limba românească, majoritatea a hotărât că-i mai bine pentru rasa doberman să-l pupe în kr pe șefu' ales de ei în mod liber și neobligați de nimeni și să-i bea palinca la el acasă.
Mamă Doamne ce orori debitate de subalternii lui sefu' a imortalizat netul despre familia mea, când am întrebat asta prima dată acum opt ani.
Erau vremuri frumoase atunci pentru familia DCR-istă.
Acum însă s-au lăsat nori negri peste șmenul lor cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani și au ajuns să se încaiere între ei.

Interesant este că acei care critică azi conducerea DCR au fost admiși cu ani de zile în urmă în gașca DCR-istă doar dupa ce au dat proba de fidelitate. Adică după ce ne-au amenințat, înjurat, denigrat pe mine  si soția mea care spuneam exact, cuvânt cu cuvânt ce reproșează ei acum conducerii DCR.