Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 24 august 2015

I-a scăzut IQ-ul lui andrei csaba majoros sub 50?


"Spre ce ne indreptam cu chinologia ?!!!!! Eu credeam, fiind naiv si nerenuntand la niste credinte ale mele , ca acest hobby numit iubirea cainilor si participarea in expozitii este legata de pasiune si nu de interese personale si obscure. Dar m-am inselat si puteti sa ma faceti naiv sau chiar tampit ! Dar e mare pacat ca niste oameni care tin fraiele chinologiei , nu ca s-au nascut pentru acest lucru sau ca ar merita neaparat , ci doar ca au fost alesi , crezand prin acestea ca sunt atotputernici si care se cred ca fac o politica in domeniul chinologiei inspre binele acestei pasiuni, de fapt fac politica propriului interes, probabil ! Pacat ca nici macar dreptul la avea opinii nu mai exista , ca daca le ai si le ai diferit de unii deja esti amenintat ."
zice csaba andrei majoros. 

Băi csaba ți-a scăzut IQ-ul sub 50?
Ce dracu ți-au făcut ăștia de ai ajuns să plagiezi ce scria nevastă-mea în 2006?

Aia cu inexistența dreptului la opinie e tare mă nesimțitule.
În 2006 erai viceversa. Atunci nevestei mele membră DCR îi interziceai dreptul la opinie în cadrul DCR iar oamenii stârniți de tine o amenințau si o banau iar acum tu obraznicule țipi că n-ai dreptul de opinie ca membru AChR.
Ce caracter mizerabil.
Ce-mi place cum va omorâți între voi.