Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

marți, 25 august 2015

adrian bucur în "imbecilitatea lui" ...

Azi o să vă vorbesc despre un membru al câinarilor cu dobermani din București.
Este vorba despre adrian bucur.

Om cu studii nu ca alții.
Facultate grea și serioasă.
Cu toate astea cel care a terminat Automatică și Calculatoare nici nu automatizează și nici nu face programare de nivel înalt.

adrian bucur l-a găsit în schimb pe veterinarul dragomir care înmulțește ghioarle bolnave pe post de doberman.
L-a găsit si pentru ca nu-l duce mintea să facă altceva s-a lipit de el ca marca de scrisoare. Avea nevoie și el ca și ceilalți trăitori din genitale de câine de potol, poșircă, sex.
Așa și-a găsit menirea adrian bucur ... de ani de zile șterge la cur câinii lui dragomir.
Cu ani de zile în urma adrian bucur îmi reproșa: "acuzi si presedintele colegiului de arbitrii de partinire si aranjamente"
Azi pot să răspund cu toate dovezile posibile.
Nu eu acuz.
"În imbecilitatea lui" adrian bucur nu și-ai dat seama atunci când mi se adresa ca un derbedeu ce este că pe el și pe colegii lui câinari nu-i duce mintea să nu se scape și să nu povestească singuri cum 
aranjează și chiar cumpără trofeele.
Așa că adrian bucur "în imbecilitatea lui" și-a aprins singur paie în cap.

PS: Imi pare rău ca am uitat să vă arăt de unde provine asta cu "in imbecilitatea lui":