Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

vineri, 24 iulie 2015

Mizeria morală devine virtute?

sau:
"De ce să facă pușcărie? Doar pentru ca au pupat și ei o fată?"
Doamne ce se înțelege azi prin a pupa o fată.

Acum câțiva ani mă minunam cum poate exista pe lume o femeie care să scoată pe gura cu cea mai mare ușurință o intreagă hazna puturoasă. Până la ea eu nu mai auzisem așa orori debitate public de o femeie, de o exponentă a sexului frumos devenit astfel dintr-odată cu contribuția ei sexul mizerabil. 
Mă întrebam unde s-a educat copila de ieri, azi femeia cristina eugenia oprescu din Târgu Neamț, care i-au fost modelele? Cine i-au fost educatorii? 
Puțin mai târziu m-am mirat iarăși că unii dintre colegii ei, în speță cei de la Suceava o consideră chiar nimerită pentru asigurarea disciplinei printre crescătorii locali de câini.

Acum mirarea mea de atunci a primit un răspuns. 
S-a educat probabil la ... Văleni, la Vălenii de Vaslui. 
Cu exemplul comunei Văleni fenomenul transformării omului în animal nu mai este un fenomen individual ci capătă caracter de grup. O întreagă comunitate locală, cu învățători, preoți, organe administrative, justiție, ... sau cea mai mare parte dintre ei consideră că este normal ca șapte derbedei să tabere pe o fată și s-o violeze. 
E clar, ceva s-a schimbat în România, sau a unei părți din ea și nu în bine.