Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 15 iunie 2015

Erată

...
Cănd veți găsi scris în postările șmenarilor membri actuali, foști sau simpatizați ai Dobermann Club Romania expresii de genul "simțindu-mă ..." veți citi obligatoriu ... nesimțindu-mă.
Asta pentru că simțirea nu este o trăire pe care s-o încerce niște indivizi si individe ca ei. De exemplu cum să credeți că aia din Târgu Neamț, cea cu "jet in pizda mă-tii de labă tristă" se va simți ...? Păi ea e mândră că nu se simte și tot anturajul ei o admiră tocmai pentru că nesimțeste. Ei s-au adunat pentru că admiră cu toții și profită de avantajele nesimțirii. 
Simțirea în cazul șmenarilor care înmulțesc sub umbrela DCR membră AChR, membră IDC, membră FCI  ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani ar fi un defect mortal.
Daca s-ar simți ar fi jale mare. S-ar duce dracu șmenul lor și cum altceva nu știu să facă ar fi vai si amar de ei și de buzunarul lor.
Și atunci de ce tot zic ... "simțindu-ma"?
Zic pentru proști.
"Simțirea" dă bine la prostime.