Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

sâmbătă, 27 iunie 2015

"Aproximativ 90-95% din populația globului nu știe să gândească"

...
Opinia unui specialist american în pedagogie.
Aproximativ "90-95% din populația globului nu știe să gândească", susține doctorul american Robert Swartz, de la "National Center For Teaching Thinking" din SUA, unul dintre cei 2.000 de experți care vor lua parte la Conferința internațională asupra gândirii, care va avea loc din 29 iunie până în 3 iulie în orașul Bilbao, relatează vineri ziarul spaniol ABC citat de AGERPRES.
"Puțină lume de pe planetă a învățat să gândească într-o formă mai largă și mai creativă (...)" susține specialistul în pedagogie, menționând că "progresul omenirii depinde de acest tip de gândire".  
Material preluat din ziarul Cotidianul 
Exact!
Ăștia 90-95% ajunși la vârsta maturității și deveniți ineducabili pentru că nedeprinși să gândească se cred atotștiutori pentru că nu au capacitatea să aprecieze cât sunt de proști sunt clienții șmenarilor DCR.
Pe ăștia blogul meu îi lasă reci cum reci i-a lăsat și școala atunci când erau copii.

PS:
Prostia nu-i un handicap născut ci dobândit datorat lipsei exercițiului de a gândi.
Prost e cineva care trece prin școală ca gâsca prin apa.
Care refuză instrucția oferită lui în mod gratuit. Care refuză astfel să învețe să gândească.
Cum îl recunoști pe prost pentru că informational orice prost poate să se documenteze înainte de a vorbi și să se servească de informații pertinente? Cum îl recunoști mai ales pentru că azi nici măcar diplomele obținute nu mai garantează lipsa prostiei?
Extrem de simplu dacă nu ești prost ca el.
Urmărești firul logic al spuselor lui.
Dacă firul logic e varză e clar, ai de-a face cu un prost.
Testul ăsta niciun prost nu-l poate trece pentru că el nu gândește.
El doar vorbește ... vorbe copiate sau invățate papagalicește.

PPS:
Personal înclin să cred totusi că cea mai mare parte a celor care nu gândesc nu gândesc nu pentru că nu știu să gândească ci pentru că nu au cu ce să-și exercite această funcție. Nu au cu ce pentru că la ei capul este doar capac pentru gât. Ei posedă în loc de creier o masă gelatinoasă cu slabe urme neuronale care le permite să-și controleze doar funcțiile primare.