Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

vineri, 24 aprilie 2015

Un reproș

...
Îmi face zilele astea nevasta un reproș.
Zice: tu nu te-ai săturat să-i tot citesti pe idioții aia?
Cum sa mă satur Mariana când ăia mă distrează zilnic.
Ia să vedeți și voi un exemplu.
Apare zilele astea o clonă de-a lor care-și zice gigel pârâciosu și promite că se va zgudui pământul cu ce ne va spune el despre dobermanistica românească.
Apar primele hohote de râs legate de numele absolut  tembel în contrast evident nebun de comic cu pretenția de seriozitate a individului sau individei.
Nu termin bine cu râsul și ce să vezi, pârâciosul care ne promite că va face ordine cu dezvăluirile lui dobermanistice și evident și chinologice ne spune ce iubește el cel mai mult și mai mult pe lumea asta. El iubește ... AChMB-ul. Iote frate zic ce pasiune a făcut viteazul pârâcios pentru ăia care aranjează expozițiile așa cum ne explică chiar participanții. Îi place luptătorului cu stihiile chinologice românești mai mult ca sigur și de brindușa gheorghiu care o îndeamnă pe obsedata cu limbaj de curvă din Targu Neamț să nu se lase și în context evident chinologic să se ia și mai tare de puța fiului meu. Și dăi și râzi în hohote de plăcerile pârâciosului cel mamă mamă de justițiar. 
Dar ăsta-i doar începutul comediei pentru că ia să vedeți acum ce urmează, că-i durere. Pârâciosul pornește la drum cu doua mari ... fâssssuri. Dar așa de mari de-l face terci un doi chiar și cea mai proasta dintre proaste, etalonul mondial al prostiei, adică proasta din Damuc. Mai are ea o concurentă pe malul marii, dar aia încă n-o întrece cu toate că are șanse reale și se străduiește din răsputeri. Să râzi în hohote nu gluma de bâzdâgăniile îndrugate de pârâcios după care bine terciuit și umilit iși cere scuze că nu-i el de vină, că așa i-au venit lui informațiile. Și el ce să facă mintosul? Dacă așa au venit informațiile de la o altă clonă care acum cică l-a blocat el asa le-a slobozit.
Dar comedia nu se oprește aici.
Apare un nemțălău rănit de tâmpeniile debitate de pârâcios, nemțălău care scrie într-o română la fel de ciudată ca engleza ăluia din Ploiești. Alte hohote de ras citind păsăreasca nemțălăului. Păsărească păsărească dar totuși ceva stie și el bine, știe de ... testicole si cu ele tot timpul în gură e supărat foc că pârâciosu n-are. N-are testicole si asta îl supară peste masură.  De unde știe el ce are omul sau mai bine zis ce n-are? Nu știu dar să trecem. Mă pune dracu și mă duc să mă uit pe pagina nemțălăului poate acolo în germana lui o fi omul mai coerent. Cum intru însa hop revelația: nemțălăul ... habet. Și e sigur că are pentru că din selfie-ul pus de el cu testicolul lui,... pardon cu mâna lui pe net ne surade triumfator ... un testicol. Un testicol la costum.
Alte hohote de râs.
De ce dracu se costumează aștia în domni dacă domnia lor constă doar în faptul că la WC-ul din gară intră pe o ușă pe care scrie "domni"?
Dar stați că nu-i gata.
Distracția continuă.
Apare imediat și libricul țopăitor, ăla cu probleme grave de coordonarea mișcărilor, monstrul asudat care mă vede peste tot chiar și în umbra lui, aprig dresor de cutii de vopsea care printre gângăveli și sunete de neînțeles sloboade cu mare greutate una din singurele lui cinci propoziții pe care profesorii au reușit cu chiu cu vai să-l învețe. Propoziții pe care desigur le-a deprins la gradinița ... electronică.
Alte hohote de ras.
Și uite așa în câteva minute mi-am înveselit intreaga zi.
Cum să-mi refuz Mariana porția zilnică de râs?
Și să nu uit să vedeți comedie când filozofează idioții aștia și citează maxime filozofice. Te strici de râs.
Idioți, idioți, dar comici nevoie mare.