Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

vineri, 27 martie 2015

babos samir îl pupă în kr pe sorin spaller

...
După ce o perioadă îl pupa în kr like-uind în disperare tâmpeniile debitate de leorbău acum babos samir s-a prins pe cine e cu folos să pupe și s-a răsucit. Îl iubește și pupă pe sorin spaller.
Pe baboșică sau samirică pentru ca nu știu care-i prenumele individului îl deranjează cică tare de tot unul care nu-și spune pe nume și utilizând un nickname îl întreabă pe cel care taie contra tarif urechi si cozi de dobermani dacă e bine să chinuiască astfel dobermanii.
Cică nu-i OK zice babos samir să spui ceva pe net fără să-ți faci publică autobiografia.
Nu-i corect zice el pentru că derbedeii DCR-ului trebuie să știe unde să scuipe și pe cine să calomieze și amenințe.

babos samir face astfel servicii celui de la care așteaptă la rândul lui servicii. Lucru normal în lumea lor a pupătorilor in kr. Știți vorba care spune: dacă vrei să fiu om cu tine fii și tu la rândul tău om cu mine.
Super caracter la babos samir ăsta, nu-i așa?
El este om dintr-o bucată si îi place sinceritatea puteți spune.
Numai ca ...
Este corect ca babos samir să vândă dobermani cu tare genetice de sănătate pe care le cunoaște bine ascunzând cumpărătorilor asta?
Este corect ca babos samir să bage filtru pe pagina lui de Facebook acolo unde se discută despre câinii lui? Să nu poată citi despre câinii lui decât cei cărora le dă el voie.
De ce ascunde babos samir problemele grave de sănătate ale câinilor pentru care ia bani și nu puțini?
Ce folos că-și spune numele real dacă minte ascunzând în mod conștient realitatea, escrocând astfel cumpărătorii cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani?

Concluzia una singura: babos samir îl pupă în kr pe sorin spaller și intervine pentru a afla identitatea celui care are ceva de spus împotrivă pentru ca apoi s-o ofere derbedeilor DCR pentru injurii, calomnii, amenințări cu țintă precisă.
Curat murdară această lume a înmulțitorilor români de dobermani grupați sau nu în DCR.