Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

sâmbătă, 21 februarie 2015

ONG-ul lui pește

...
Dr. Mengele al dobermanului românesc are ONG.
ONG intitulat "Centrala ... "
Ce mai urmează după "Centrala" chiar nu contează pentru noi care nu suntem prosti.
De reținut este doar că omul a făcut ceva "înșirând cuvinte goale ce din coadă au să sune" ca să prostească proștii care dau banii. A făcut o ... înșiruire de cuvinte fară conținut ca să servească cu ele pe colegii lui șmenarii care vând ghioarle bolnave pe post de dobermani. A făcut ceva ca să fie ... în centrul șmenului. Cum a fost el întotdeauna.
O sa spuneți ca exagerez.
Dacă nu mă credeți că nu mai contează ce urmează după "Centrala" întrebați-l pe dr. Mengele al dobermanilor românești cât îi trăiesc lui dobermanii? Asta ca sa vedeți că ceea ce urmează după "Centrala" chiar nu contează pentru rasa ci doar pentru ca șmenarii să vânda proștilor mortăciunile pe post de dobermani.