Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

marți, 3 februarie 2015

De ce weinberge alain?

...
si nu weinberge avatar cum și-a tot zis din 2011 până acum în ian 2015? Asta pentru ca el cu mânuța lui ne dădu dovada acum patru ani punand o poză?

După ce umplu netul cu weinberge avatar ani de zile în șir plesnind peste fălci crescătorii dar si fraieriții lor ca sunt lipsiți de caracter dintr-o data fleoșc dădu caracterul lui in foc si nu mai e weinberge avatar e weinberge alain.
Curios din fire cum sunt ma dusei fuguța sa văd cum zice FCI că i se spune canisei.
Si uite ce am găsit:


Nici urma de weinberge avatar.
Vad că FCI zice WEINBERG AVATAR, COR cu ștampila si semnătura Daniela Radu zice WEINBERGE AVATAR.
Voi mai înțelegeți ceva?
Sa fie vorba tot de o "creație" a atelierului foto ca în povestea cu mailul buclucaș?