Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

vineri, 23 ianuarie 2015

Sa fie vorba de IQ sub 50?

...
Vai de capul lor de prosti
O sa va dau azi un exemplu de prostie
a inmultitorilor romani de dobermani care citesc blogul meu. 
Prostie descoperita intamplator de mine.
O sa ma refer la activitatea lor cotidiana de navigare pe blogul meu.
Pun la un moment dat un buton in coltul sa spunem din dreapta sus al postarii. Butonul respectiv avea initial o functie, adica facea ceva interesant pentru inmultitorii care ma citesc.
Dupa un timp ma gandesc ca locul butonului cu functia respectiva e mult mai potrivit in coltul sa spunem dreapta jos al postarii.
Zis si facut. 

Il plasez in noua lui pozitie dar uit sa sterg butonul din coltul din dreapta sus, buton ramas astfel inutil pentru ca nu mai are nicio functie atasata.
Ce credeti ca fac "geniile" astea?
Oamenii astia priceputi la toate?
O sa spuneti ca la fel ca dobermanii vostri si ei se prind dupa cateva incercari ca degeaba dau cu nasul in usa dulapului ca din el nu mai curg carnatii si cauta o noua usa pentru fericirea burtii.

O sa spuneti deci: constata ca butonul nu mai face nimic si renunta sa-l mai apese.
Ei, v-ati gasit.
Asta ar face un caine dupa cateva incercari.
La "inteleptii" astia trec sapatamanile in goana si ei tot apasa butonul care nu mai face nimic.
Eu initial n-am observat asta dar nevasta-mea mi-a atras atentia.
Mi-a atras atentia si apoi ne-am stricat de ras numarand pentru atatia "intelepti" zecile de apasari ale butonului care nu mai facea nimic.
Vai mama lor ca negurosi mai sunt.

Ori avea macar IQ 50?
Sau poate mai mic?
Voi ce credeti?