Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 5 ianuarie 2015

"Eu nu ma cert cu nimeni !"

...
zice csaba andrei majoros presedinte DCR.
Asa este.
El doar calomniaza indicand persoana care spunand adevarul despre ei le pune in pericol smenul cu ghioarle bolnave pe post de dobermani.
Arata cu degetul persoana devenita "paria" pentru ei. Persoana care trebuie cu orice pret distrusa in ochii cumparatorilor de dobermani si careia trebuie sa i se inchida repede gura. O arata subalternilor din DCR sau aspirantilor la statutul de membru dispusi a manca  kkt cat trebuie si a pupa in kr pe cine trebuie contra inscriere canisa, "integrarea in gasca de la putere" si drept de monta.
Iar acesti mancatori de kkt si pupincuristi fac restul: denigreaza si ameninta la greu cu bataia, cu moartea si cu penalul pe cei care pun in pericol smenul DCR-ist.
Asa ca are dreptate csaba andrei majoros presedinte DCR: "el nu se cearta", el este doar dirijor de derbedei care se calca in picioare orbiti de euroii care se profileaza la orizont.


PS: Si sa nu uit. Ca sa nu spuna oamenii ca vorbesc in dodii (ca leorbai ca leorbaul) o sa dau si un exemplu de individa de care s-a servit DCR-ul si csaba andrei majoros impotriva mea care spuneam adevarul despre ei. I-a ajutat cat a putut ea ca sa se treaca in derizoriu tot ce spuneam eu, ca sa mi se inchida gura. Individa asta venind din exterior este acum posesoare de canisa, membra DCR, presedinta cu disciplina la ACh Suceava  si crescatoare de dobermani. Individa a intrat in sistem dupa ce l-a ajutat imens pe csaba sa nu se certe cu mine. E vorba de individa care a mancat kkt cu carul la adresa mea si a familiei mele. Individa care mi-a haituit fiul la serviciu pentru ca zicea ca stie ea sigur ca el scrie pe Blogul Dobermannului, ca scrie de la serviciu in loc sa-si faca treaba pentru care era platit si ca atare s-a simtit datoare sa-l toarne la sefi. Tot ea a zis ca stie sigur ca n-are putza, ca vede pizda rar, ca e convinsa ca-i homosexual si ca a aflat ca a terminat facultatea doar pentru ca maica-sa, adica nevasta mea s-a prostituat cu profesorii lui. Mancatoarea asta de kkt se numeste cristina eugenia oprescu si este din Targu Neamt. Nu-i singura dar e emblematic cazul ei.