Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 12 ianuarie 2015

Cica doar "big breedersii" sunt vinovati

...
Cand am scris incepand cu ani de zile in urma ca ei crescatorii inmultesc ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani asa cum recunosc acum ca fac cine a incercat anihilarea mea? 
Cine m-a injuriat, calominiat pe mine si familia, cine m-a amenintat cu bataia, cu moartea si cu penalul? 
Cine a incercat sa-mi inchida gura? 
Pezzano? 
Nu. 
Wiblihauser? 
Nu. 
...
cristian dragomir, csaba majoros, sorin spaller, daniela catanescu nici ei n-a fost nevoie sa se straduiasca prea mult ca sa-mi bage pumnul in gura. Ei doar m-au indicat cu degetul lingailor de serviciu adica celor pupa kr care asteptau la usa lor ciolanele de ros.
N-a fost nevoie decat de un semn din partea sefilor DCR, un "so pe el!" dupa care "big breedersii" romani si-au vazut de treburile lor.
Acei linge kr ai DCR-ului cum ar fi badea georgiana, tiberiu popescu, gelal alievici, cristina oprescu, ingrid vinatoru, alin taga, sorel toma, ... au iesit la lupta pornind suvoiul de mizerii impotriva mea si a familiei mele. Tone de laturi au curs din gura lor ca sa ma impiedice sa mai vorbesc.
Si atunci de ce doar "big breedersii" sunt vinovati si trebuie sa dispara?
Masele largi de crescatori romani si straini, cei pupa kr pentru mirajul banilor obtinuti din genitale de dobermani, masele largi de crescatori care i-au pus acolo sus pe "big breedersi" n-au nicio vina? 
Nu ei ii tin acolo sus?
Nu ei i-au ajutat pe "big breedersi" sa realizeze dezastrul de azi? 
Nu ei le-au cumparat ghioarlele bolnave genetic pe post de dobermani pe care apoi le-au imultit raspandind dezastrul? 
Nu ei au sperat ca incuscrindu-se cu "big breedersii" vor avea de castigat bani multi? 
Nu ei au montat la ghioarlele bolnave genetic pe post de dobermani a "big breedersilor"? 
Nu ei i-au aparat de critici haituid pe cei care spuneau adevarul?
Masele largi de crescatori romani si straini sunt mult mai vinovate decat "big breedersii" pentru ca ei i-au zamislit pe acestia din randul lor, ei i-au ales in mod liber sa fie "big breedersi" si tot ei ii tin in postura asta impartasind cu ei dezastrul rasei precum si banii castigati din acest dezastru si tot ei masele largi de crescatori de dobermani romani si straini sunt armata care apara cu dintii smenul cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani.
Fara masa asta de lingai de profesie care sunt toti creescatorii de dobermani romani si straini pe care-i cunosc eu "big breedersii" de azi ar fi disparut demult.

Asa ca nu trebuie sa dispara "big breedersii". Trebuie sa dispara masele largi de crescatori de dobermani romani si straini pe care ii cunosc eu, cei fara caracter din randul carora s-au ales si se vor alege mereu "big breedersii".
Curatenia se incepe de jos.
Necuratind la baza unde este sursa raului crescatorii romani si straini cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani lingai de profesie isi vor alege dintre ei alti "big breedersi" la fel de rai ca cei vechi dar sigur mai infometati ca aceia dati jos si dezastrul va continua.

Cum spun eu lipsa de caracter a crescatorilor de dobermani romani si straini, toti pe care-i cunosc eu este sursa dezastrului rasei. 
Din aceasta masa de crescatori de dobermani cu un caracter mizerabil (si spun asta pentru ca eu in zece ani doar asa crescatori am vazut) nu pot iesi decat "big breedersi" cu un caracter cel putin la fel de mizerabil ca acei din baza din care ei au plecat. 
Sau mai pe romaneste la asa crescatori asa "big breedersi".