Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 10 noiembrie 2014

"Ma intreb cat de spalati pe creier sunt cei ce cred ca a dona bani bisericilor inseamna spalarea pacatelor"

...
Da, e o intrebare. 
Dar raspunsul la intrebarea asta nu face subiectul blogului meu decat prin similitudine cu o alta intrebare in tema blogului si anume:.
Daca prostovanii (ca doar asa pot fi cei spalati pe creier) nu dau bani la biserici ci intretin din banii respectivi smenul cu ghioarle bolnave pe post de dobermani practicat de cei din DCR in frunte cu sefii lor atunci le trece "spalatura pe creier"?
Devin din prostovani destepti daca intretin din banii lor o afacere mizerabila cu dobermani bolnavi genetic facuti mari campioni cu trofee "aranjate sau cumparate"?

Cu mai putine cuvinte: "spalatura pe creier" pentru ca respectivii sa dea bani pe ghioarle bolnave pe post de dobermani este buna pe cand "spalatura pe creier" pentru ca aceeasi sa dea bani la biserici pentru iertarea pacatelor e rea?

Ei, asta da intrebare pe Blogul Dobermannului.

Eu zic ca amandoua procedeele si anume cerutul de bani la biserici pentru iertarea pacatelor ca si pretinsul de bani pentru achizitionarea de ghioarle bolnave pe post de dobermani sunt inselatorii pentru ca se iau bani de la oameni pentru niste ... iluzii.


Pacatele facute se iarta prin fapte bune si asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa dai bani. Daca n-ai bani inseamna ca ramai pacatos pe vecie? Iar daca ai bani de dat nu dai la biserica ci direct omului in nevoie. 
Iubirea fata de caini nu se manifesta prin mia de euro pe care i-o dai lui csaba andrei majoros sau colegilor lui pe o mortaciune incurajandu-i astfel cu banii tai sa produca noi si noi mortaciuni ci din contra trebuie sa nu le dai nimic pentru mizeriile produse ca sa-i convingi ca ori se corecteaza si vand caini sanatosi genetic ori se lasa de crescutul de dobermani.

Evident ciuda celei cu limbaj de curva ca banii prostvanilor (adica a "spalatilor pe creier") merg la biserici si nu in buzunarul lor adica a inmultitorilor de ghioarle bolnave pe post de dobermani e evidenta cu atat mai mult cu cat intrebarea din titlul postarii mele este pusa pe pagina ei personala unde isi face reclama pentru vanzarea de mortaciuni.
Pe smenarii astia ii doare rau de tot orice banut care nu merge in buzunarul lor. "Spalatii pe creier" e musai pentru ei sa fie doar clientii lor de pe urma carora traiesc, iar banii acestora nu trebuie sa se risipeasca si in alte directii. Banii trebuie sa ajunga doar in buzunarul smenarilor de ghioarle bolnave pe post de dobermani grupati sau nu in DCR.

PS: Vedeti de ce inmultitorii romani de ghioarle bolnave pe post de dobermani ma urasc si de ce ma injuriaza si ameninta si de ce imi denigreaza familia? Nu au reusit sa ma "spele pe creier" atunci in 2006. Nu am corespuns modelului de cumparator de care aveau ei nevoie: prost cu bani si bun de jumulit. Ba m-am apucat chiar sa le stric smenul luminand si pe altii carora le povestesc magariile pe care le fac ei.