Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

duminică, 2 noiembrie 2014

dragos andrei tenu - Din dragoste bre

...
Va mai aduceti aminte de dragos andrei tenu cel al carui nume in patagoneza inseamna cap de kur sau suflet de kkt ca uitai traducerea corecta? Nu mi-as mai fi amintit de el daca omul n-ar continua sa manance kkt in public. Voi sa nu va lasati amagiti de diversele variante de pitire ale ipochimenului. dragos tenu, andrei tenu, dragos andrei tenu, andrei dragos tenu, tenu andrei, tenu dragos, tenu andrei dragos, tenu dragos andrei,  ... e tot un kkt adica acelasi presedinte marlan al DAC Moloss Club. 
Ia sa vedeti ce zice mincinosul asta.

"Calitatea parintilor este atestata de rezultatele in concursuri"
 

Zi zau ma! Care concursuri?
Pai nu spuneati voi inmultitorii ca trofeele le aranjati sau pur si simplu le cumparati? Despre ce calitate vorbesti in cazul asta?
De ce minti ma?
Nu-ti e rusine ca esti om batran?
Nu-i este pentru ca se pare ca-i indragostit pana peste urechi de euroii luati din vanzarea de minciuni ... pardon din vanzarea de pui.

Zic eu asa dar tenulet zis si india, pardon indio pe forumul de kkt ma contrazice. Zice ca nu euroii il misca pe el. El face totul "din dragoste bre". E indragostit lulea, dar de ce credeti ca s-a indragostit? Curata perversiune, e indragostit sa pipaie euroii. Ca el zice ca doar pipaie banii luati din vanzarea de pui de rasa si ca pipaiala asta ii produce satisfactii extreme. Pipaie doar banii spune tenulet pentru ca toti euroii luati pe pui basca si ceva in plus ajung in sistem. Ajung adica si la arbitrii pastoriti de laslo papp care la randul lui e pastorit de stefanescu?  Ba, dar hraperati sunt bacii astia care pastoresc toti banii lui tenu de-l lasa in krul gol dar cu satisfactii deosebite.

PS: Ar fi aici o intrebare care apare in mod natural ca urmare a declaratiilor amorezatului dragos si andrei dar si tenu si in orice ordine doreste el sa i se spuna. Pentru purcoiul de bani luat din vanzarile de caini de rasa, purcoi de bani care an de an intra in sistem plateste cineva impozit? Ca nu-i vorba de un fleac. E vorba de exemplu la dobermani si de 1000 de euro puiul, iar o catea fata chiar si de doua ori pe an posibil si 12 pui la o fatare ca sa nu mai vorbim ca unii dintre inmultitori au patru sau chiar mai multe femele in ograda. Plateste cineva impozit pentru sumele mari de bani care intra in sistemul chinologic? Nu de alta dar inmultitorea aia cu limbaj de curva e foarte ingrijorata de soarta invatamantului, a copiilor orfani, a batranilor, ... Eu zic ca daca tot baga in burta proprie mii si mii de euro anual doar de la o femela ar fi cazul sa dea si ceva maruntis din banii astia pentru scoli, spitale, orfelinate, camine de batrani, ... Impozit, TVA pentru marfa vanduta ... Asta ca sa nu mai planga de mila celor in nevoie. Nu de alta dar asa ca sa intre si inmultitorii astia de caini in randul nostru al tuturor celorlalti din Romania care muncim cinstit si platim taxe la stat.