Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Dobermann Club Romania fata cu incompetenta sefilor - continuare

...
Ce v-am relatat in postarea anterioara este o extrem de mica parte din ce am trait si auzit in noua ani de cand sunt martor in dobermanistica romaneasca. 
Am fost martor la sute de dovezi ca Dobermann Club Romania este un club de smenari condus de un smenar sef.
O asociere intre oameni pusi pe facut bani si pe care atunci cand e vorba de bani ii doare in kr de rasa.
De ce nu mi-am vazut de ale mele si nu am tacut?
Pentru ca sufar pentru rasa asta si nu voi tacea niciodata cat voi trai.
Timberwolf atacat din toate directiile de smenari in frunte cu seful lor a spus:
 "Domnule Csaba,
Nu am spus ca Dobermannul este singura rasa afectata ! Insa la Dobermann incidenta deceselor mi se pare mult mai mare.."
si apoi a plecat lasandu-i in plata Domnului sa-si desavarseasca opera.
Si si-au desavarsit-o cu zel criminal injuriind si denigrand persoanele care le stateau in cale.
Eu n-am renuntat ca Timberwolf si am insistat. Ca urmare am fost atacat la persoana de nu m-am vazut, am fost injuriat, amenintat cu bataia, moartea si penalul. Fiul si sotia urmariti si denigrati. S-au luat si de o ruda de-a mea din Iasi a carei nume se potrivea cu numele sotiei. Un adevarat razboi impotriva mea pentru ca le stricam smenul vorbind despre magariile pe care le faceau. Li s-au asociat impotriva mea cei din administratia forumului kkt, medici veterinari. A venit alaturi de ei colegul sef de la Dac Mollos Club dragos andrei tenu care l-a porcait pe fiul meu din toata mitocania lui. A venit alaturi incurajand-o pe cea cu limbaj de curva care imi denigra fiul la serviciu chiar brindusa gheorghiu secretara lui cristian stefanescu.

Asa ca generalizarea dezastrului rasei doberman este singura concluzie posibila, pentru ca altfel nu s-ar fi straduit atatia si atat de mult ca sa-mi inchida gura si se pare ca generalizarea asta din pacate nu se opreste doar la nivel de DCR si rasa doberman.