Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

duminică, 23 noiembrie 2014

csaba andrei majoros pe culmile ipocriziei

...
Se intreaba presedintele DCR:
"Ma intreb retoric, cat de jos pot sa coboare politicienii, cat de jos pot sa ajunga pentru propriile interese ? Cum este posibil in 2014 sa fie alungati cu gaze lacrimogene din fata ambasadelor tarii noastre alegatorii ?!"
Corecta indignare pentru ca politicienii sunt platiti de noi alegatorii lor deci noi suntem stapanii lor nu viceversa.

Numai ca hai sa spunem si ce ne intrebam noi cumparatorii de dobermani in ton cu indignarea presedintelui DCR, vai mama lui de presedinte:

"Ne intrebam retoric, cat de jos pot sa coboare inmultitorii romani de dobermani grupati in DCR, cat de jos pot sa ajunga ei pentru propriile interese? Cum este posibil sa fie alungati cumparatorii de dobermani nemultumiti de calitatea cainilor vanduti, alungati cu injurii, cu denigrarea lor si a familiilor, cu amenintari cu bataia, cu moartea si cu penalul? Cum e posibil asa ceva cand inmultitorii de dobermani au luat bani si nu putini de la cumparatori. Cum e posibil asa ceva cand cel care va plateste este stapanul nu voi care vindeti cu buna stiinta marfa cu defecte ascunse?
Cum e posibil asa ceva "nesimtitule obraznic si sovin"?

PS:Apropo de "patriotismul romanesc" a lui csaba andrei majoros inca o intrebare fireasca tot in ton cu intrebarea lui.
Cum este posibil sa faca parada acum de "patriotism romanesc" un individ care cu cativa ani in urma m-a afacut albie de porci (inclusiv spunand ca sunt sovin) atunci cand i-am solicitat sa puna pe site-ul Dobermann Club Romania steagul Romaniei?
PPS: Este interesant de vazut si ce prieten are csaba andrei majoros, prieten care-i sare in ajutor. Patriot si el nevoie mare. E vorba de infectia numita tiberiu popescu alias ham miner reciclat in samsar de maidanezi. Ce bine spune zicala: cine se aseamana se aduna.