Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

duminică, 26 octombrie 2014

K-9, arma mai puţin cunoscută a Secret Service. Câinii de atac care îl apără pe preşedintele Barack Obama

...
Auziti ...
Câinii de atac de la Casa Albă nu au altă atribuţie decât să imobilizeze suspecţii. „O dată ce ai dat drumul la câini, foarte puţine lucruri îi mai pot opri. Obiectivul lor este să îi doboare, să se izbească de ei. Există anumite părţi ale corpului pe care sunt antrenaţi să le atace”, spune Ralph Basham, fost şef al Secret Service între 2003 şi 2006.
Auzi ma cainii astia sunt invatati de dresor ca in incinta protejata de ei sa atace ... Ce sa atace? Mansonul?
Nu ma astia sunt caini de paza si protectie, nu
chihuahua cum selecteaza romanasii nostri cu regulamentele catastrofale facute dupa o minte creata. Astia sunt caini de paza si de protectie cum ar trebui sa fie si dobermanul care nu mai este asa pentru ca asa au vrut muschii unor dusi cu pluta.
Astia ataca omul care intra unde nu are voie sa intre. Ataca intrusul in asa fel incat sa-l imobilizeze. Ataca ca sa-l pazeasca pe stapan de pericolul reprezentat de intrusul intrat fara voie in incinta respectiva.
Astia nu sunt invatati sa atace mansonul cum ii invata aburitii nostri. Si nu sunt invatati culmea tampeniei sa se axeze cu atacul pe mana stanga a intrusului lasand mana dreapta libera si nesupravegheata pentru ca lovitura de neutralizare a cainelui sa reuseasca cu usurinta.
Dupa ce ca inmultesc caini bolnavi genetic ii mai si tampesc cu dresorul si cu probe de kkt iar daca animalele au temperament si refuza sa se tampeasca cum le cer romanasii nostri grupati in DCR-ul condus de nesimtitul obraznic si sovin le declara inapte pentru inmultire. Inapti cred eu ca sunt astia din DCR. Sunt inapti si sa treaca strada daramite sa se mai ocupe de rasa doberman.


PS: Ce mult imi place mie dresorul ala tanar care e si administrator pe pagina de kkt a inmultitorilor romani de dobermani. Imi place la nebunie ca vedeta in ring se considera el nu cainele dresat de el. Topaie individul asta, se stramba, sare, face ca toti draci doar doar va fi remarcat pentru ce are el mai bun si anume muschii. E un deliciu speranta asta tanara. Cu asa saltimbanc rasa merge sigur la ... dezastru. Dar ce mai conteaza unul in plus sau unul in minus ca si asa sunt suficienti de multi cei carora li s-a pus pata pe rasa s-o termine definitiv.