Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

vineri, 17 octombrie 2014

Dobermann Club Romania club de kkt

...
Afirmatia de mai sus se bazeaza pe dovezile oferite cu mare larghete de membrii clubului in timpul celor opt ani de cand ii cunosc eu.
Sunt marlani, agresivi, obraznici, cu limbaj suburban, ... inmultesc cu buna stiinta dobermani cu grave tare genetice de sanatate contribuind astfel din plin la disparitia rasei, aranjeaza expozitiile in interes personal sau pur si simplu cumpara trofeele, ascund mortii tineri de boli genetice, ataca in haita cu injurii, denigrari si amenintari pe oricine care spunand adevarul le pune in pericol smenul, ...
De ce sunt asa?
Pentru ca s-au selectat unii pe altii ca sa semene bucatica rupta.
Sunt toti asa?
Nu stiu sigur daca toti. Ce stiu sigur stiu ca acei pe care-i cunosc eu si sunt zeci cunoscuti mie in astia opt ani sunt la fel. Cei care se manifesta in spatiul public sunt la fel iar ceilalti tac, deci aproba. 

Si pentru ca nu stiu sa fie macar unul altfel si pentru ca nimeni din interiorul clubului nu s-a pozitionat contra acestui mod de a proceda am afirmat ca DCR este club de kkt.
 

Este un club de kkt pentru ca toti membri lui in frunte cu sefii nu se ocupa de salvarea dobermanului cum ar trebui ci de profitul lor material ingropand de fapt fara sa le pese viitorul rasei. Toti fara nicio dizidenta interna procedeaza la fel pentru bani contribuind astfel din plin la genocidului rasei.