Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

sâmbătă, 18 octombrie 2014

Din nou despre Dobermann Club Romania

...
Ce mizerie de om.
Acum cand nu-i convine ce zic unii pe o pagina locala sare ca ars spunand: " tu ca administrator sa dai drumul la orice sa apara ... e ca si cum intr-un ziar un redactor sef ar da drumul la orice fel de nazbatii care trec prin mintea oricui".
 

Ce frumos le zice acum dar ...
Cand el presu' DCR imi facea nevasta si fiul cretini pe un forum adminstrat de ...
Cand colegul lui vicepresu' tot DCR imi promitea capete in gura pe acelasi forum administrat de ...
Cand colega lor, prietena si membra DCR cu care se intretin voiosi pe acelasi forum administrat de ... spunea ca fiul meu a terminat facultatea cu ajutorul nevestei mele care s-a prostituat cu profesorii lui.
Cand ...
Cand el si colegii lui din kktul de club DCR sub sigla caruia smenuiesc ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani imi denigrau public familia nu avea grije sa spuna ca aministratorul trebuie sa fie cu ochii pe lege, cu ochii pe regulamentul forumului, sau cel putin cu ochii pe codul bunului-simt.
Pentru obraznicul asta totul era ok atunci cand el si colegii lui din DCR ma atacau plini de draci pentru ca-i critic. Orice procedeu aplicat impotriva mea chiar si atacul mizerabil facut asupra familiei mele era ... cuser.
Era cuser pentru ca le stricam smenul scriind despre ei.
Le stricam smenul pentru ca am observat ca inmultesc caini bolnavi genetic, pentru ca am observat ca aranjeaza cu arbitrul trofeele acordate, pentru ca am observat ca ascund mortii timpurii, pentru ca am observat cu alte cuvinte ca tzepuiesc cumparatorii cu caini necorespunzatori ca aspect exterior si sanatate.
Orice procedeu folosit impotriva mea era cuser pentru ca era vorba de banii lor, iar cand banii vorbesc dezastrul rasei doberman pentru ei nu mai conteaza.
Era ok pentru ca era intersul lor sa-mi inchida repede gura.
De aia spun ca nu mai este nicio speranta. Rasa doberman este pierduta pentru ca a incaput pe mana unor indivizi lipsiti de caracter care fac genocid cu rasa urmarind doar interesele lor materiale.