Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

joi, 16 octombrie 2014

Ghinion, pisica neagra

...
Porcii cred ca lumea intreaga se scalda in kkt ca ei.
Daca ei fura, daca ei mint, daca ei mituiesc pentru tot ce vor sa obtina in viata, daca ei dau cu krul ca sa termine orice kkt de facultate chiar neacreditata cred ca noi toti ceilalti facem la fel ca ei. Ca ne scaldam in acelasi kkt in care se scalda ei. Si pentru ca sunt convinsi ca altfel nu poti avea succes in viata stau la panda asteptand sa ne prinda ca facem ca ei. Nu se poate sa nu avem noi ceva purici in cojoc zic ei. E doar problema de timp ca sa-i descopere si sa ne atace cred ei.

Numai ca ...
Ghinion, pisica neagra.
Nenorocirea lor este ca suntem unii care chiar nu suntem santajabili si asta pentru ca trecutul nostru este curat ca lacrima. Am obtinut tot ce am obtinut prin munca si merit. Suntem ceea ce suntem cu fortele noastre, fara ajutor, fara a trisa (citeste fara "aranjamente" fara a cumpara titlurile de care avem nevoie). Evident ca am suportat consecintele refuzului de a ne integra in lumea porcilor dar avem avantajul de a le rade acum in fata de staruinta lor nerusinata.

N-am ajuns si nu vom ajunge niciodata spoliatori.
Ce avem si cat avem avem prin munca, daruire, pasiune si nu datoram nimic nimanui.
De asta la mine amenintarile n-au niciun efect.