Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

duminică, 12 octombrie 2014

Blogul meu este "ignorat"

...
zic tzeparii DCR-ului.
Nu ma mai citeste nimeni spun respectivii, iar ei ma ignora.
In asa hal ma ignora si nu ma citeste nimeni ca n-am scris bine ca-i "presedinte la ..." si nu mai e decat "Breeder/Owner/Handler".
Se poate?
Si ce frumos suna "presedinte la ..." pentru una care traieste din genitale de caini.
Si mie mi-a placut atat de mult "inalta functie" cu care a fost investita incat i-am facut reclama pe blogul meu cel "ignorat". I-am facut reclama ca sa vada tot poporul ce dama importanta este.

Si ce sa vezi?
Surpriza.
Nu mai e decat ... privata.
Vedeti ce buna e reclama pe un blog "ignorat"?

E bine.
Tineti aproape.
Voi continua sa le fac reclama asa "ignorat" cum sunt.


PS: Iar o sa-si roada unghiile de ... draci.