Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

joi, 11 septembrie 2014

Mare e domnule, Zuckerberg asta

...
A observat cat de multi idioti sunt pe lume si ce si-a zis?
Si-a zis ca idiotul cu cat este mai suferind de idiotenie cu atat este mai dornic sa convinga oamenii si sa se convinga pe sine ca-i ceva de capul lui, ca-i important, ca-i si el vedeta, ca-l stie lumea.
Si atunci a oferit idiotilor un perete si un carbune cu care sa scrie pe perete. Sa scrie tot ce vor ei si sa se simta bine. Sa "socializeze" cu ceilalti idioti. Sa se simta si ei vedete.
Si idiotii scriu, scriu, scriu si ce-au mancat si ce-au baut si ce chiloti si-au luat (eventual pun si o poza cu chilotii respectivi) si cum si-au boit unghiile, mai baga si niste maxime celebre ca sa dovedeasca cat sunt de docti, fac apel la gusturi rafinate pe care ei evident nu le au dar ce conteaza ca da bine ... si Zuckerberg face bani din idiotenia lor.
Mare e domnule Zuckerberg asta.