Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

vineri, 1 august 2014

Reactie

...
Reactia la ce scriu eu este cel mai bun indicator in ceea ce priveste apropirea de adevar a celor prezentate de mine. 
Mai clar: inmultitorii romani de dobermani grupati sau nu in DCR nesimtesc ei la cele scrise de mine cat nesimtesc ("ignora" cum i-a invatat al batran sa spuna ca fac) dar tot nu rezista si din cand in cand oriunde s-ar gasi chiar si in vacanta baga nasul pe blogul meu. Baga nasul si citesc, iar adevarul care-l gasesc acolo ii doare pana la ... vorba leorbaului: ii doare pana la violenta. "Ignorarea" inceteaza ca prin farmec si plini de draci ... isi dau arama pe fata. Injurii, calomnii, amenintari cand cu bataia, cand cu moartea, cand cu penalul, ... ma rog tot tacamul de care sunt ei in stare. La draci machiajul dispare si ni se prezinta asa cum sunt ei in realitate. Ni se prezinta asa cum ii stiu eu ca sunt si cum vreau eu sa se prezinte ca sa-i cunoasca lumea. Vreau sa fie naturali.

PS: Va dati seama cat de idiot trebuie sa fie cineva care insista de ani buni sa citeasca ceva care ii face rau si asta nu atunci cand se plictiseste acasa la el ci chiar si in vacanta?

PPS: Si apropo cat de idiot trebuie sa fie cineva care ma ameninta cu penalul cand punerea cartilor pe masa va insemna o lovitura mortala pentru smenul cu ghioarle bolnave pe post de dobermani pe care-l practica toti inmultitorii romani de dobermani pe care-i cunosc eu membri sau nu in DCR?