Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

miercuri, 8 octombrie 2014

Instalati, instalati, instalati

...

Pentru prostovanii care like-uiesc orice tampenie debitata. Pentru toti cei carora mintea le este dusa cu sorcova le zic: nu stati pe ganduri si instalati ce va da sa instalati ala dus rau cu pluta. Si grabiti-va pentru ca kkt-ul pe care vi-l ofera cu darnicie expira in sapte zile si nu mai este bun de mancat dupa ce trece termenul de garantie.
Instalati, instalati, instalati.
Asta-i testul de prostie extrema
Ce misto o sa-si bage astia mortul in casa. Risc mare pentru ca nu stiu de ce si cum sa se fereasca.
Si tot riscul asta pentru un "program" care vehiculeaza date potrivite si care evident nu poate oferi altceva decat tot rezultate potrivite intereselor celui care a facut "programul".
Orice elev chiar de scoala generala este invatat de profesorul lui la optionalul de informatica sa nu instaleze pe calculator programe din surse nesigure atata timp cat inca nu a invatat cum sa se fereasca de intrusi. Elevul invata dar izabellllele si roxanicile n-au nevoie de invataminte, ele dau "like" cu gura deschisa si ochii inchisi de pofta informatiei.

Ce-mi place.
Ce-o sa ma distrez.
O sa ma distrez ca acum cativa ani cand un mintos din gasca derbedeilor mi-a copiat blogul la el in calculator si s-a apucat apoi sa-l modifice in bataie de joc. Distractie maxima pentru mine.  Pentru el insa nicio problema carapacea prostiei l-a facut ca luni de zile sa nu simta nimic.

PS:Dupa instalati, instalati, instalati ar fi trebuit sa spun si dupa aia regretati dar nu-i cazul. Nu vor regreta pentru ca sunt prea prosti ca sa-si dea seama ce li se intampla.