Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

vineri, 3 octombrie 2014

Un pic de ... precizari

...
Eu recunosc ca este profitabil sa te integrezi sistemului ticalosit care inmulteste mortaciuni pe post de dobermani si le incarca cu trofee aranjate sau cumparate.
Este profitabil financiar.
Aceasta integrare in sistemul ticalosit este insa posibila doar pentru acei oameni lipsiti de simtul gustului si al mirosului pentru ca altfel n-ar putea indura gustul si mirosul de kkt emanat de dobermanistica romaneasca daramite sa le admire cu fervoare.
Numai ca pe lume exista si putini, extrem de putini oameni (din pacate) pentru care principiile morale sunt deasupra interesului material. Singura frica pe care o au astfel de oameni extrem de putini ca numar este ca nu cumva din greseala, din neatentie sa-si incalce principiile morale in care cred. Pe astfel de oameni nu-i sperie nimeni cu amenintari oricat ar incerca.
Acum sa privim problema democratic.
Atata timp cat iubitorii de kkt sunt majoritari fata de cei cu principii morale si sunt profund majoritari in momentul de fata sistemul ticalosit din dobermanistica romaneasca si nu numai va ramane in picioare.
Problema de caracter ... sau mai bine spus de lipsa de caracter si daca lipsa de caracter este majoritara ... "les jeux sont faits".

Asa ca in momentul de fata lasati orice speranta, rasa este sortita pierii ca de fapt toate rasele canine si asta pentru simplul motiv ca iubitorii de kkt sunt profund majoritari.