Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 24 martie 2014

Julieta salveaza Romania!

...
Ghioarla Julieta fata in batatura unei tinere sperante dobermanistic vorbind ca altfel daca ma uit la firma omul e de-al lui andrei tenu presedintele Dac Moloss, care presedinte marlanea de zor cu putin timp in urma la adresa fiului meu impreuna cu universitara andreea clara munteanu si cu samsarul tiberiu popescu venit in Bucuresti direct din grota ...
Dar sa trecem peste.
Fata Julieta asta o noua recolta de mortaciuni dar evident cu "inima viteaza". Vorba francezului "je m'en fiche" sau a romanului "mi se rupe-n paispe" ca-s mortaciuni. Si ce daca sunt mortaciuni? Ce nu se gasesc suficienti prosti sa puna banul jos?
Doamne cata rautate zace in mine?
Ce am eu cu bietii oameni care nepricepandu-se la nimic altceva  incearca si ei sa castige "un ban cinstit" din genitalele cainilor?
"Ban cinstit" castigat din ghioarle bolnave pe post de dobermani care mor pe capete tinere.