Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

marți, 27 decembrie 2016

Se simte fantastic cu crăciunița 

...
Culmea prostiei, joacă r u l e t a rusească. Dar stați puțin asta nu-i tot. Pentru ca prostia să fie de fapt idioțenie în toată regula joacă cu butoiașul plin. Plin ochi atât pe linei maternă cât și paternă, atât la nivel de părinți, bunici, străbunici, stră-străbunici ... peste tot oriunde te uiți. Niciodată nu mi-a fost dat să văd o deplinătate a transmiterii DCM-ului ca în cazul de față, POR-cărie estică ce să mai vorbim.
Iar ca să ne fascineze cu prostia ei în timp ce stă cu pistolul la tâmpla femelei gata să apese pe trăgaciul care va aduce moartea în proporție de 1000% (mie la sută să nu credeți ca am pus un zero în plus) zice că ... se simte fantastic.
Doamne ce ne-am face fără idioți?
Ne-am plictisi de moarte.

Vezi Mariana eu de asta îi citesc pe toți prostovanii ăștia. Inteligența e plictisitoare, prostia este fascinantă.
Ia de aici un exemplu: