Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

miercuri, 9 aprilie 2014

Scuipa-ma cat vrei,

...
violeaza-mi nevasta, omoara-mi copii, devasteaza-mi casa, arde-o, ia-mi banii din banca, omoara-ma si pe mine pentru ca sunt "inteligent" adica bun, bun ca painea calda si nu ma opun.
Asa vor sa fim smecherasii astia de duzina care ne dau tzepe cu ghioarle bolnave pe post de dobermani. Vor sa fim "inteligenti", deci buni si sa nu reactionam.
Numai ca la romani daca esti binecrescut, educat, civilizat, cu bun-simt esti prost, vaca buna de muls.
Asa ca eu nu vreau sa fiu "inteligent" asa cum vor inmultitorii de ghioarle bolnave pe post de dobermani grupati sau nu in DCR. Eu vreau sa fiu rau spunandu-le tot ce merita sa le spun.