Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 14 noiembrie 2016

Lupta cu sistemul chinologic și nu numai

...
"Xulescu e salvarea noastră, adică a celor care n-am ajuns la cașcaval și asta pentru ca el lupta împotriva sistemului" 

Aceasta afirmație o auzi ori din gura unor proști care repetă o lozincă băgată în creierele lor spălate, ori din gura unor manipulatori de profesie ai sistemului care vor să-l impună ca șef pe unul de-al lor care să le servească interesele.
De ce spun asta?
Pentru că nimeni nu poate lupta împotriva unui sistem din purul motiv că sistemul care controlează tot că d-aia e sistem nu promovează pe nimeni care nu poate fi șantajat. Asta-i legea de bază. Vrei la ciolan? Atunci compromite-te și mănâncă căcat ca toți membrii sistemului și atunci aceștia te-ar putea coopta în rândul lor și lăsa să-ți împlinești visul. Doar atunci vei avea șansa să devii un posibil Xulescu prezentat proștilor majoritari cu creierele bine spălate chiar de instituțiile sistemului, prezentat deci de sistem drept "un luptător împotriva sistemului". Doar șantajabilii ăștia sunt pe scenă pentru că pe ei sistemul îi poate controla. Si doar pe ei sistemul prin mijloacele de informare în masă pe care le deține în totalitate îi face cunoscuți făurindu-le biografii false de heruvimi. Altfel dacă vrei să fii corect, să nu participi deci la jaful făcut de sistem, corect adică neșantajabil, cu alte cuvinte ciudat și periculos pentru sistem vei rămâne complet necunoscut și izolat ca de exemplu leproșii de la Tichilești și lăsat să te lupți doar cu nevastă-ta sub plapumă.