Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

duminică, 9 octombrie 2016

Onoarea "nereperată" a lui csaba andrei majoros

...
Scrie cineva:
"Today I read in a blog that IDC had right to eliminate DCR and presente as argument the invitation of Csaba Mojoros to create a new international club . All of you know that unfortunately we failed in this intention and there was no meeting ! Because I was involved too , I want to write my point of view regarding this.There is a confussion between a one person and his actions and Club . This is a personal invitation of Csaba and that is writed clear. The invitation was NOT in the name of DCR club. And can't be , because Club never voted in this direction."
Confuzia nu-mi aparține. Confuzia a fost creată de lipsa de caracter a "nesimțitului obraznic și șovin cu IQ sub 50", adică csaba andrei majoros care trebuia mai întâi să-și dea demisia din funcția de președinte al DCR iar apoi în calitatea nouă de simplu crescător de dobermani putea să se asocieze cu cine vrea el. Asta cu atât mai mult cu cât iată ni se spune despre DCR că "never voted in this direction". Asta ar fi făcut un om de onoare. Da de unde onoare la csaba andrei majoros care ca și acum 10 ani călcă în picioare cu nerușinare deciziile AG? Si de ce n-ar încălca deciziile AG când e convins că nu va păți nimic pentru ca ceilalți membri DCR adică toți pe care-i cunosc eu sunt la fel ca el. 

PS: O sa precizez încă o dată: eu nu scriu pentru csaba andrei majoros, nici pentru autorul citatului dat de mine și nici pentru înmulțitorii români de dobermani grupați sau nu în DCR pentru că ei știu bine ce fac și sunt mândri de lipsa lor de caracter dacă asta le aduce potol, poșircă, sex. Pedagogic vorbind ei sunt o cauza pierdută începând cu lipsa celor șapte ani de acasă și terminând cu școala pe care la fiecare gest și cuvânt rostit de ei dovedesc că au frecventat-o degeaba. Eu scriu pentru cei ca mine care avem alte repere morale și pentru care onoarea este cea care contează în primul rând. Scriu în speranța că alții ca mine să nu fie induși în eroare de niște șmenari cu limbaj și comportament mitocănesc care dau țepe celor care nu-i cunosc încă cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani.