Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

marți, 4 octombrie 2016

csaba andrei majoros așa cum îl cunoaștem noi

...
După ce el cu club cu tot s-a căsătorit acum 11 ani la cerere (adică de bună voie și nesilit de nimeni) cu IDC-ul anul asta prin mai, iote că nu-i mai place nevasta IDC și ca orice bărbat de caracter dă tot la public:

In concluzie ne spune că el nu divorțează de IDC-ul care nu-l mai satisface pentru ca apoi să se căsătorească cu cine îi place lui. Nu face el asta ci căsătorit fiind cu IDC-ul își prezintă public noua iubită (un nou club internațional). Evident soția IDC trădată, nu poate răbda rușinea publică și intentează divorț de el și de clubul lui. Soția IDC e normală. Ea zice ceva de genul: nu mă mai placi? Nicio problema te eliberez de obligațiile pe care le ai față de mine ca să iei apoi de nevastă pe cine îți place ție. IDC-ul procedează normal pe când eroul nostru (pe care noi îl cunoaștem ca "un nesimțit obraznic și șovin cu IQ sub 50") întreabă public cu disimulată pudoare : 
Intrebare evident ridicolă devreme ce soția IDC are tot dreptul de pe lume de a divorța de soțul infidel cât și de cei care i-au ținut lumânarea ani de zile. Dar ce nu-i ridicol la acești indivizi?
Si ca nu cumva să bănuim măcar o nuanță cât de mică de caracter la "domnul" căruia soția IDC tradusă în amor i-a dat papucii eroul nostru se așterne să publice amănunte compromițătoare din dormitorul conjugal, amanunte care timp de unsprezece ani cât a stat căsătorit cu IDC-ul nu l-au deranjat:
Ce vă spuneam eu despre caracterul ăstora din DCR?
Mizerabile caractere.