Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

miercuri, 21 septembrie 2016

A înviat Andreea-Clara Munteanu

...
Nu știți cine este? 
Ați pierdut imens de mult. Comedie mare cu personajele astea care se învârt în jurul troacei ăsteia numită chinologie românească.
Este una care din poziția de cadru universitar deghizată în spatele unui nickname pe un forum animalic era amorezată de limbajul vulgar. Acum șase ani îmi ataca fiul și nevasta cu injurii și calomnii cot la cot cu derbedeii DCR-ului în frunte cu "marele democrat" csaba andrei majoros. Și știți de ce făcea asta?
Pentru că în cadrul chinologiei românești și evident si în cadrul clubului român de dobermani este o "democrație", vai mama ei. Cum deschizi gura să critici ceva care nu merge cum primești îndemnuri și ziceri democratice de genul: "taci dracu că te prind eu în expoziții și o să-ți dau un cap in gura de n-o să te vezi", sau "nevastă-ta și fiul tău sunt reduși mintal iar tu ești un nesimțit obraznic și șovin", sau "fiul tău a terminat facultatea prin eforturile nevestei tale care a prestat pe sub catedrele profesorilor", sau "fiul tău cu nume și prenume făcute public pe net ca să nu existe confuzii este homosexual, labagiu, și-o trage cu asistenții...", sau "jet în pizda mă-tii de labă tristă", sau ...

Nostim este ca panarama asta de Andreea-Clara Munteanu (Doamne ce cadre universitare ne educă tineretul?) apără acum "democrația" din clubul de doi bani al lui csaba andrei majoros (al lui csaba pentru că după comportamentul său și al celor din conducere clubul este proprietate personala a președintelui).


PS: O precizare: am zis că Andreea-Clara Munteanu a înviat pentru că a dispărut din peisaj atunci când am făcut public numele ei.