Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

marți, 16 august 2016

Zic inmulțitorii că eu am învățat de la ei

...
toate tainele escrocheriei cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani pe care o practica ei. Bravo, ați descoperit America șmenarilor. Asta spun eu de când am pornit blogul. Așa este, blogul meu se bazează în exclusivitate pe ceea ce spun ei înmulțitorii că fac cu rasa doberman, pe ceea ce povestesc ei despre breedingul criminal pe care-l practică. Asta pentru că nimic nu poate fi mai credibil decât recunoașterea făptuitorului. Mă bucur că declară că eu pe blog consemnez cu fidelitate cele spuse de ei și că nu scriu invenții de-ale mele. Eu îi citesc pe toți înmulțitorii pe care-i cunosc și apoi consemnez cu exactitate pe blogul meu ceea ce au spus ei că fac cu rasa doberman. Trebuie totuși să recunosc aici că cel mai mult și mai mult îi citesc pe cei mai proști dintre ei pentru ca ăștia sunt cei care își dau cel mai ușor drumul la gură, vanitatea de exemplu fiind o trăsătură definitorie a prostiei.