Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

sâmbătă, 27 august 2016

Un asediu împotriva bunului simț

...
Pagină personală, uneori chiar mai multe pagini, pagină canisă, pagini pentru fiecare din câinii înmulțiți, pagini ale membrilor de familie care vorbesc despre câinii respectivi, pagini ale prietenilor si vecinilor interesați de șmen, diverse grupuri de discuții, ... și apoi înmulțiți aceste multe pagini cu sute de șmenari pe post de înmulțitori de dobermani și veți vedea câtă lipsă de bun simț există pe net. Minciuna cu ghioarle pe post de dobermani precum și bolnave genetic este răspândită în mii de pagini Facebook. Mii de pagini mincinoase stau la pândă pe ... Web ca o puzderie de păienjeni hămesiți în așteptarea muștelor naive pentru ca apoi să se înfrupte din prostia lor. Un comerț murdar cu câini bolnavi genetic pe post de dobermani, un comerț din ale cărui încasări se hrănește un întreg sistem chinologic croit pe minciună si care asigură pe lângă reclama mincinoasă și impunitatea celor care vând în mod conștient marfă cu defecte ascunse. Un adevărat asediu împotriva rasei, a adevărului, a cinstei, a bunului simț și de ce nu împotriva banului public devreme ce sistemul încasează pentru membri lui milioane de euro pe an fără ca aceștia să plătească taxe și impozite ca orice alt cetățean care realizează venituri.