Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

vineri, 8 iulie 2016

Pe deplin edificați

...Ca să prezinți rezultatele unor calcule plecând de la pedigree despre care singur spui că sunt îndoielnice, că ți-au fost comunicate cu zecile de mii de o persoană pe care n-o cunoști decât după numele de botez și cu care persoană ai discutat doar pe net, rezultate de care să te servești apoi ca soluții pentru alegerea dobermanilor înmulțiți, asta pentru îndreptarea dezastrului în care a fost adusă rasa asta prin monte aiurea trebuie să fii ori nebun de legat, ori prost făcut grămadă, ori extrem de escroc. Asta-i dilema. Dar dacă de 11 ani o ții langa tot așa cu expresii de genul "e scris în stele" sau "roata morii se învârtește țac țac, țac" sau "ruleta rusească" și să faci analogii cu "războiul stelelor" identificându-te cu "Darth Vader" pretinzând mereu și mereu după ce realitatea te pocnește în față dându-ți borșul pe nas că tu ca " un adevărat ... nu te lași niciodată" eu zic ca dilema noastră este rezolvată și noi pe deplin edificați.

La cererea publicului cititor trebuie să spun că prezenta postare este un pamflet iar asemănarea cu persoane reale este pur întâmplătoare, neavenită și răuvoitoare.