Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

duminică, 10 iulie 2016

Bombă genetică

Nostim rău cum zic șmenarii că nu mă citesc, dar mă citesc pe furiș după care fac ca toți dracii de supărare. Ce să afle de la mine citindu-mă? Să afle cum ne bagă ei mana în buzunar pentru niște mortăciuni pe post de dobermani? Pai asta știu ei bine pentru că tot ei povestesc cum procedează. Na că acum până și csaba tot citindu-mă l-a luat gura pe dinainte și și-a însușit expresia mea cu "bombă genetică" pe care evident o aplică aiurea. De, una e cititul, alta e să înțelegi ce citești. Aici trebuie să-i dau dreptate lui ed-ward care după ce mă congratulează cu titlul de "idiot" zice că el nu mă citește pentru că nu înțelege nimic. Bravo ed-ward, ai luat decizia cea bună. Intelectul cu care te-a dotat mama natură nu-i capabil să înțeleagă ce scriu eu. Nu trebuie să te superi că nu înțelegi. Pe lume nu exista doar inteligenți care să-și bată capul și cu altceva decât cu satisfacerea unor nevoi primare ca potol, poșircă sex. Nevoi primare, nu spun cum ar zice alții nevoi animalice pentru că aș jigni animalele care sunt mult mai onorabile. Așa că procedezi bine protejându-ți de eforturi zadarnice neuronul stingher și fumegând. Nu-i de tine să gândești. Bine ar fi să-i convingi și pe ceilalți înmulțitori români de dobermani să nu se mai expună la lecturi peste nivelul lor intelectual. Adică bine ar fi să vă citiți doar între voi și să lăsați blogul meu în pace.