Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

marți, 28 iunie 2016

Testul de fidelitate

...
De zece ani admiterea în gașca de derbedei care înmulțesc mortăciuni pe post de dobermani, derbedei grupați sau nu în Dobermann Club România se face pe baza unui test de fidelitate.
Un test mereu același.
Este testată fidelitatea candidatului față de cauza celor care înmulțesc ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani. Omul trebuie să dovedească derbedeilor mai vechi că este dintre ei, ca ei și alături de ei în șufăreala cu mortăciuni pe post de dobermani a potențialilor cumpărători. Ca atare trebuie să dovedească cât mai multă mârlănie posibilă atacându-mă public pe mine cel care scriu despre ei ceea ce nu le convine lor.
Pentru asta mai întâi este informat de derbedeii mai bătrâni asupra temelor pe care obligatoriu trebuie să le abordeze. Frustrat, nebun, prost, incompetent, ... mă rog tot ce le-a fătat mintea unor escroci să debiteze ca să-și poată continua escrocheria.
Dacă derbedeul candidat la noul statut de înmulțitor de dobermani se execută conștiincios de sarcina asta ajutat ce-i drept de pe margine de derbedeii mai bătrâni atunci are toate șansele să fie acceptat printre ei și evident în Dobermann Club România și să fie ajutat să-și procure la rândul lui potolul, poșirca, sexul din vânzarea de câini bolnavi genetic pe post de dobermani.
Este testul prin care au trecut în ultimii zece ani 90% din cei care azi înmulțesc dobermani. Adică toți cu excepția celor care erau în gașcă atunci când am început eu să scriu.


PS: Vă dați seama cât de idioți pot fi oamenii ăștia care merg până la a-și bate joc de numele de familie a unui om pe care au ei boală. Las deoparte că Fărt... nu-i Fart și că este foarte posibil ca într-o limbă oarecare kurz sau badea (tot așa cu mici modificări făcute evident de un idiot asemenea lor) să însemne găoază de curvă. Oricum ce treabă are numele meu cu faptul că ei înmulțesc bombe genetice? Asta-i cea mai bună dovadă privind caracterul mizerabil al celor care înmulțesc dobermani.