Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

duminică, 5 iunie 2016

Război pe chatboard DR

...
Încă un exemplu recent că nu-i nevoie să "scotocești în viețile lor personale" trebuie doar sa citești ce scriu public ei înmulțitorii de dobermani. Evident mă refer doar la ceea ce are legătură cu genocidul rasei doberman la care participă din plin, ca asta ma interesează pe mine. Ei cunoscându-se bine între ei (pentru că fac parte dintr-o lume mică) și cunoscând din interiorul sistemului toate tertipurile escrocheriei cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani sunt infinit mai credibili când se atacă între ei decât ar putea fi oricine din exteriorul sistemului. De asta ii citesc și de asta mă refer strict doar la ceea ce spun ei că fac. Chestie obligatorie pentru credibilitate. Și acum exemplul promis.

Intervenție (IP de Târgu Neamț):


și răspuns (IP de Ploiești):
In rest vă las pe voi care mă citiți să trageți concluziile.