Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

marți, 21 iunie 2016

Pamflet ... în continuare

...
Cică gata, nu mai vrea nimic că-i sătul nevoie mare după dupacii încasați pe cocoașă. Zice că și-a amărât n-șpe ani din viață luptându-se ca să lumineze oamenii în tainele galaxiei dar ce să vezi ăia scuipați de el național și internațional peste tot unde i s-a oferit ocazia și nerecunoscători pentru beșteleala încasată de la el ani de zile l-au luat cu ... huo. Acum pentru că i s-au înecat toate corăbiile și suferă amarnic de nebăgare în seamă zice că-și lasă corăbiile (citește tâmpeniile debitate) în balta împuțită în care printr-un permanent viceversa singur le-a împotmolit. Oare va renunța? Eu nu cred pentru că fără tâmpeniile astea moare ca un pițigoi. Dar un timp pentru că dă bine la audiența slabă de înger și evident de minte se dă lovit în aripă plângând cu sughițuri și văitându-se cât este el de hulit și oropsit.

Ani de zile a muncit la luminarea galaxiei dar n-a fost singur zice. Ei vedeți omul e corect și nu-și însușește meritul altora. Zice ălora care stau cu gura deschisă la căcaturile debitate de el că a avut alături o contesă moartă din Germania al cărei nume nu-l știe și care i-a dictat noaptea în vis o puzderie de prostii pe care el le prezintă drept adevăruri și l-a mai avut alături și pe un băboi (sic!) pe nume Vanga din Italia (un fel de Mama Omida varianta italiană) care l-a inițiat în tainele halucinației cea inspiratoare de viziuni.

Ce-a fost el de fapt în tot acest timp?
A fost un agent de publicitate pentru vânzarea de iluzii care se pare că n-a obținut ceea ce a sperat el de la cei pentru care a mâncat căcat cu polonicul. Un nimeni care și-a cautat locul dar care n-a fost suficient de inteligent ca să-l și găsească.

PS: Aia cu specialistul în baze de date care ... e nostimă rău. Păi în lumea celor care chiar programează dacă te recomanzi specialist în baze de date râd și curcile de tine. Dar, no problem, n-are de unde să știe el asta. Oricum lumea asta a lor e nostimă rău. Mai era unul pe acolo mare automatist dar specialist în filament de becuri și altul tot automatist specialist în postamente pentru maneliști. 

Oricum prezenta postare a mea este un pamflet și orice asemănare cu persoane reale se va face pe proprie răspundere.