Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 23 mai 2016

"I finished to talk here in this "chatboard""

...
Și unde vrea el să vorbească?
Evident în privat unde biletul de intrare (adică cine scrie acolo) îl dă el (că d-aia e privat) cui îi suflă în pânze din interes, din naivitate, sau pur și simplu face figurație.
De ce oare face și desface private de mai bine de unsprezece ani de când îl știu?
O să vă explic imediat.
Toți înmulțitorii de dobermani ca să vândă puii trebuie sa-și facă reclamă pe net. Nici el nu face excepție de la făcutul de reclamă, ba din contră este unul dintre cei mai prezenți pe net cu reclama personală. Numai că stilul lui e total diferit de al celorlalți. El spre deosebire de ceilalți înmulțitori își face reclamă bazându-se aproape în exclusivitate pe distrugerea sistematică a imaginii tuturor celorlalți înmulțitori de dobermani. Ca să fiu corect nu pe toți în același timp dar prin rotație nu cred că a scăpat vreunul. In spațiul public stilul ăsta al lui îi crează probleme serioase de imagine pentru că nici ceilalți înmulțitori n-au gura data cu chirie și evident pentru că sunt în branșă știu cel mai bine ce să-i reproșeze și i-o servesc de nu se vede stricându-i reclama. Și atunci obligat de situația în care s-a pus singur face și desface mereu și mereu private noi cu prietenii lui de moment și de conjunctură care în general sunt mereu alții. Acolo în privatul administrat de el și de tovarășii lui de moment poate spune orice tâmpenie dorește, poate face atac la cine vor mușchii lui fără drept la replică pentru ca accesul la comentarii e la mâna lor. Într-un cuvânt poate face reclamă  în voie lui personal, dobermanilor înmulțiți de el și cui vrea el, sau cui are el interesul să facă reclamă fără riscul de a se dovedi acolo unde este făcută reclama că este mincinoasă. 

Dar nu vă speriați că va reveni.
Pană nu desființează aia chatboard-ul sau nu-i interzic accesul va leorbăi așa cum a leorbăit ani de zile și pe forum până l-au banat.