Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 27 iunie 2016

a.k. "unificatorul"

...
Cică ei înmulțitorii de dobermani sunt divizați zice a.k. și le propune:
"Let's act together, let's leave this primitive thinking behind us and move forward from the point we are standing right now."
Ceva de genul "hai să dăm mână cu mână" și să mergem mai departe de punctul în care ne aflam acum. Unde dracu' a văzut ăsta că ei înmulțitorii sunt divizați? Nu sunt deloc divizați. Când e vorba de dat țepe sunt uniți nevoie mare. Se ceartă între ei cu scuipături în public? Da, dar apoi se șterg bine și se pupă vârtos că așa-i între mârlani. Dar sa trecem și să revenim la ce spune a.k. Oare în ce punct se afla înmulțitorii de dobermani acum? In punctul în care breeding-ul criminal făcut de ei toți sub directa conducere din vârful DCR întâi de cristian dragomir și apoi de csaba andrei majoros a dus la intrarea în extincție a rasei doberman. In punctul în care  67% din dobermanii vânduți de ei sunt afectați de DCM și mor tineri iar genetica ne lasă extrem de puține șanse de a mai găsi în cazul acesta măcar 1% dobermani neafectați.

Bun să trecem și peste asta și să vedem realizările lui a.k. Poate că omul are dobermani sănătoși tun și vrea unitate din partea celorlalți înmulțitori ca să scoată împreună rasa din impas. S-o scape de DCM adică.
Da de unde, a.k. "primul român care aderă la noua adunătură" înmulțește aceleași bombe genetice cu DCM ale lui cristian dragomir și ale lui csaba andrei majoros  așa cum înmulțesc toți ceilalți înmulțitori români.

Și atunci de ce mai este nevoie de o nouă adunătură cu aceeași oameni nărăviți la șmenul cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani? Este nevoie pentru că s-a prins lumea că sunt niște escroci care vând ghioarle bolnave genetic și le-a mai dat și DV-ul lovitura cu interzicerea coafării dobermanilor. Este nevoie deci pentru că le scad încasările din vânzarea de pui și atunci Măria schimba pălăria, recte înmulțitorii rămân "aceeași Mărie cu altă pălărie".

Nu pot să nu închei fără sa remarc sinceritatea lui a.k.:
"I don't care what somebody says about me or my dogs"

care ne spune astfel că n-au de gând să schimbe nimic în bine pentru rasă (adică mă confirmă că doar se prefac pentru a continua să câștige din vânzarea de pui) iar nouă pungășiților de ei a.k. in buna tradiție dobermanistică românească ne transmite că vorbim de pomană pentru că pe el ca și pe toți ceilalți înmulțitori nu-l interesează deloc criticile noastre la adresa mărfii pe care ne-o vinde. Îl doare deci în cur pe a.k. ce spunem noi cei care îl plătim si îi asigurăm și lui ca și celorlalți șmenari potolul poșirca sexul. Îl doare în cur că pentru niște mortăciuni ne ia banii munciți de noi cinstit.
a.k nu reprezintă deci nimic nou în mizeria numită DCR și se poate uni și iar uni cu ceilalți la fel ca el pe principiul cine se aseamănă se adună. De asta n-a rămas el într-o "țară civilizată". Acolo mai mult ca sigur dacă dădea țeapă cu dobermani necorespunzători era izolat și plătea de se usca. Aici merge vorba "buzatului" cu: "ia-le banii și nu-ți fă probleme".