Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

miercuri, 27 aprilie 2016

"Hoțul strigă hoții"

...
Ăia de ne escrochează cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani după ce ne închid în nas toate porțile de dialog, după ce ne amenință cu bătaia, moartea și penalul dacă mai continuăm să scriem adevărul despre ei, după ce ne terfelesc familiile pe net încercând un șantaj ordinar ca să tăcem, șantaj susținut public chiar de secretara lui cristian ștefănescu președintele AChR se declară scârbiți că scriem despre cum am fost trași pe sfoara de ei, că povestim lumii cum ne-au escrocat. Au lăsat ei o poartă de dialog cu rol reparatoriu aceluia căruia prin minciună i-au băgat mana în buzunar? Și-au cerut ei scuze pentru paguba pe care mi-au produs-o înșelându-mă? Regretă ei asta? Nu! Ca niște mizerabili ce sunt la tot ce am scris eu povestind ce am pățit de la ei au răspuns nu cu argumente ci cu atacuri publice josnice la adresa mea și a familiei mele. Acum culeg roadele acestor tone de mizerii debitate ani de zile. M-au ambiționat să caut dovezile escrocheriei cu dobermani bolnavi genetic și să le fac publice. 

Le este cică scârbă escrocilor de lumea noastră a escrocaților. Dar nu de toți escrocații lor le este scârbă ci doar de cei care își cunosc drepturile, de cei pe care-i duce capul că plătind au dreptul de a cere socoteala privind calitatea mărfii vândute, de cei care-și cunosc drepturile de consumator de bunuri și servicii, ... de cei care protestează la escrocheria făcută de ei. Le este cică scârba de o lume de pe urma căreia trăiesc vânzându-ne chiar și cu 1000 de euro bucata ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani și atenție fără taxe și impozite ca orice român care obține venit.
 Le este scârbă să le ceri socoteală de ce te-au înșelat cu marfa pe care ți-au vândut-o. 
Cică sunt "cioclu fără sentimente" zic ei asta pentru că scot la lumină sutele de dobermani morți pe motiv de DCM, morți care își datorează soarta nenorocită unui breeding criminal făcut de ei pentru bani și orgolii, breeding patronat de Dobermann Clubul Român în frunte cu președintele lor csaba andrei majoros. Păi eu am produs mortăciunile astea, eu le-am sortit chiar înainte de a se naște unei morți groaznice și la o vârstă tânără printr-o selecție contra naturii și tot eu încerc să le îngrop în tăcere și uitare atunci când mor în chinuri înainte de vreme și asta pentru ca să nu-mi afectez puturoasa și criminala afacere? Se dau victime escrocii prinși cu ... mortăciunea în traistă.

Manipulare de doi bani prin inversarea de roluri. Escrocul ca să abată atenția de la escrocheria lui cu ghioarle bolnave genetic pe post de dobermani își culpabilizează victima pe principiul "hoțul strigă hoții".