Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2016 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

luni, 28 martie 2016

Game On Crusher "mărețul"

...
"It takes courage to create something great. I am really proud of my boy, Game On Crusher (Rellaps Siro x Game On Tempesta Kills)"

zice cea din Târgu Neamț.
Ia să vedem cât adevăr există în afirmația că a creat ceva măreț.
Despre tatăl lui Crusher am mai scris pe blogul meu:

Iți trebuie o doză imensă de dispreț față de rasa doberman ca să înmulțești o astfel de bombă genetică mai ales dacă ești avizat public de urmări. 

Dar să nu credeți că "celebra" mămică a lui Crusher e mai brează.
Credeți că la ea nu-i găsim ca la tatăl lui pe Borana Sawages, pe Astor del Citone, pe Arielle d'Amour del Citone, pe Akuna Matata de Grande Vinko, pe Tigr iz Slavnoi Stai, pe Ugor di Villa Conte, pe ...? Bineînțeles că-i găsim și în plus găsim și pe Vana Fortobela moartă de cancer, pe Sant Kreal Ukrashenie moartă de cancer, pe Gamon di Campovalano mort de Wobbler, pe Sant Kreal Novella moartă de cancer, pe ...

Crusher mortăciune?
Evident dar și ce dacă?
"Mulți vede puțini cunoaște" iar cine cunoaște și vociferează primește replica "măreață": "jet în pizda mă-ti de laba tristă". De, mârlani școliți pe maidan.