Blogul Dobermannului s-a născut din durere și iubire față de rasa doberman, rasă distrusă sistematic de niște indivizi care-și zic crescători de dobermani dar care sunt de fapt doar negustori animați de dorința de profit din creșterea dobermanului. Autorul blogului un iubitor al rasei, cumpărător de dobermani, încrezător inițial, apoi tras pe sfoară de astfel de indivizi și în final hărțuit, insultat, calomniat, șantajat, amenințat cu bătaia și cu moartea el și familia lui încearcă din 2009 până în prezent să tragă un semnal de alarmă prezentând dovezi ale dezastrului în care crescătorii români de dobermani grupați sau nu în DCR au adus rasa. Totul în speranța că rasa mai poate fi salvată. Dovezi care pentru credibilitate se bazează doar pe declarațiile crescătorilor români de dobermani.

© Copyright 2009 - 2021 prof. ing. Sorin Ion Fărtățescu dobermannul2009@gmail.com, toate drepturile rezervate

Aprecierile celor din sistem

"Cand va veni vremea sa deschid gura, blogul dobermannului va pali pe langa cate am eu de spus."

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)

Impactul DCM-ului la doberman (65 din 100 de dobermani mor tineri in 2016 de DCM)
DCM-ul este o boală cu transmitere genetică și cu deznodământ tragic în proporție de 100%. In 2016 de aceasta boală suferă și mor 67 din 100 de dobermani veniți pe lume iar restul de 33 din 100 sunt transmițători ai bolii, adică nu fac boala (longevivivii cu care sunt aburiți proștii) dar o transmit urmașilor. Asta de fapt este sfâșitul rasei doberman. Singura problema care se mai pune este speranța de viață a dobermanilor care acum este de 6 ani dar scade dramatic an de an.

duminică, 10 ianuarie 2016

Vai de capul lor

...
E tare aia cu bosul boșilor dat în judecată la propunerea unui îngrămădit. Îngrămădit pentru că ăla care propune să-l dea în judecată pe bosul boșilor stă rău și cu limba română și cu cea engleză și cu rostul cuvintelor și cu formarea propozițiilor. Stă rău cu logica, cu termenii juridici, cu ... aproape tot.
Cu ce stă el bine?
Cu falsificatul, cu mârlănia și cu leorbăiala.
Oricum dacă ceilalți ca el hotărăsc să-l dea dau in judecată pe bosul boșilor pentru ceva legat de dezastrul produs ar trebui mai întâi să se dea pe ei în judecată că ei l-au ales și confirmat în funcție de mai bine de 37 de ani. Sau dacă nu ei ci prin aleșii lor l-au ales și reconfirmat în funcție si atunci de ce nu și-au dat jos aleșii?
De ce i-au acceptat politica pe care o promova?
De ce nu s-au revoltat in 37 de ani?
El doar a "promovat ..." iar dacă a promovat rău de ce l-au lăsat acolo mai bine de 37 de ani?
Există o singură explicație.
Le-a convenit cum a "promovat ..." el timp de 37 de ani.
Au făcut bani din politica lui de promovare.
Toți cei care în ăștia 37 de ani au produs și au vândut mult, puțin sunt vinovați  pentru ca au făcut bani pe baza regulilor stabilite de alesul lor sau de alesul aleșilor lor.
Toți fără excepție s-au înfruptat mai mult sau mai puțin.
De vina sunt și prostovanii care cumpăra susținând astfel din prostie o afacere criminală. Din prostie pentru ca matrapazlâcurile făcute de cei care produc și vând sunt prezentate de ani buni în extenso pe net. Prezentate cu sute de dovezi mai mult decât concludente. Nu există nici-un argument că nu știu. Iar chemarea la ignorarea celor scrise pe net despre matrapazlâcurile făcute de cei care produc si vând marfa cu grave probleme de calitate, chemare urmată de mulți din cei care cumpără e o dovadă puternică în plus că știu că nu-i bine dar continuă în mod conștient să susțină cu bani un dezastru.
Așa că vai de capul lor.


PS: Că-mi adusei aminte. Prostul nu e prost destul până nu e și fudul. Cică e IT-ist dar nu știe nici măcar că IP-ul este unic doar pentru un element de rețea care conectează la Internet o rețea locală de calculatoare (adică unul sau mai multe calculatoare aflate în aceeași clădire sau în clădiri învecinate). Pentru oameni unic este ... CNP-ul. Așa că "scria ascuns după IP-ul nevestei" este o tâmpenie de care dacă o comite îi este rușine și unui copil de școală generală. Eram "ascuns" în aceeași clădire cu nevastă-mea. Ce descoperire pe prostălăul asta? L-a băgat în căcat și pe Ivan de la DR pentru asta. A descoperit că ... soțul locuiește în același imobil cu nevastă-sa. IT-ist de doi bani.